Lens 24-70 VR

LENS 24 -70 MM VR

 

De Nikkor AF-S 24-70mm F2.8 ED VR is het meest gebruikte topklasse zoomobjectief uit het NIKKOR assortiment en nu ook voorzien van vibratiereductie (VR). Deze krachtige zoomlens heeft een hoge lichtsterkte over het gehele zoombereik. Sneller, sterker, stabieler dan ooit en uiterst accuraat, dat is de Nikkor AF-S 24-70mm F2.8 ED VR.

Ondanks het complexe ontwerp, met 20 elementen in 16 groepen, is de constructie van dit objectief versterkt, waardoor hij robuuster is uitgevoerd. De Nano Crystal Coating reduceert beeldschaduw en reflecties door speciaal ED glas. Het objectief is tevens volledig weerbestendig en afgedicht tegen vocht en stof. Dankzij de fluorcoating op de voorste- en achterste lenselementen ook water, stof en vuilafstotend. Het perfecte objectief voor de professionele fotograaf die op zoek is naar één standaardobjectief voor vrijwel iedere situatie.

Kenmerken van de Nikkor AF-S 24-70mm F2.8 ED VR

  • Brandpuntsbereik van 24-70 mm (equivalent in DX formaat 36-105 mm)
  • Uitzonderlijke prestaties bij weinig licht. Consistente belichting over het hele zoombereik
  • Minimale cameratrillingen dankzij vibratiereductie
  • Uitmuntende helderheid en contrast over het hele beeld
  • Nieuw ontwikkeld asferisch element van ED-Glas
  • Nano Crystal Coat
  • Consistente en nauwkeuriger belichting tijdens snelle opname dankzij Elektromagnetisch diafragma
  • Silent Wave Motor voor zeer snelle en stille autofocus
  • Fluorcoating: water- stof- en vuilafstotend met behoud van beeldkwaliteit
  • Ontwikkeld met het oog op intensief en veeleisend professioneel gebruik

 

 

 

Lens 24-70 mm

Nikon AF-S 24-70mm f/2.8 G IF ED Professioneel standaardzoomobjectief met groot diafragma en SWM voor snelle en stille autofocus. 

Dit objectief is voorzien van Nano Crystal Coat om de effecten van schaduwbeelden en schitteringen te verminderen, en biedt een randscherpte die zelfs de scherpte van vergelijkbare objectieven met een vast diafragma kan overtreffen. 

 

Lees meer: Lens 24-70 mm

Lens 70-200 mm

 

 

Nikkor AF-S 70-200mm F2.8 G IF-ED VR II Nano 

Professioneel teleobjectief met een groot diafragma, vibratiereductiesysteem en Nano Crystal Coat. Het objectief produceert een fantastische scherpte van de randen tot de hoeken, met een snelle, stille autofocus die in vrijwel alle lichtomstandigheden uitzonderlijk scherpe beelden biedt. De weerbestendig afgedichte magnesium camerabody voorziet ook in de moeilijkste omstandigheden in de behoeften van professionele fotografen.

de hoeken, met een snelle, stille autofocus die in vrijwel alle lichtomstandigheden uitzonderlijk scherpe beelden biedt. De weerbestendig afgedichte magnesium camerabody voorziet ook in de moeilijkste omstandigheden in de behoeften van professionele fotografen.

 

 

Lees meer: Lens 70-200 mm

Lens micro 105 mm

 

De Nikon AF-S VR 105mm f/2.8 G IF ED is het eerste macro-objectief ter wereld dat is uitgerust met Nikon Silent Wave Motor (SWM) en Vibratiereductiesysteem (VR). Het is ontwikkeld om

topprestaties te leveren zowel voor Nikon DX-formaat digitale reflexcamera’s als kleinbeeldreflexcamera’s. Met het verbeterde VR-systeem (VRII) kunnen fotografen opnamen maken met 4 stops langere sluitertijden (onder Nikon meetomstandigheden) dan anders mogelijk zou zijn. De Nikon Silent Wave Motor (SWM) en Interne scherpstelling (IF) zorgen voor snelle en stille automatische scherpstelling met snelle overgang tussen autofocus en handmatige scherpstelling. De AF-S VR Micro-Nikkor 105mm f/2.8G IF-ED biedt verder beproefde Nikon technologieën, zoals Nano Crystal Coat, dat overstraling sterk vermindert, en een glaselement uit ED-glas, dat chromatische abberratie vermindert, voor beelden met een hoog scheidend vermogen en contrast.

 

Lees meer: Lens micro 105 mm

Lens 50 mm

 

Nikon AF-S 50mm f/1.4 G Standaard 50-mm groothoekobjectief met hoogwaardige optica en Nikon’s exclusieve SWM (Silent Wave Motor) voor een fluisterstille werking. Dit objectief kent een groot

maximaal diafragma van f/1.4 dat een helder zoekerbeeld waarborgt, en is ideaal voor opnamesituaties met weinig licht of wanneer een kleine scherptediepte gewenst is.