Lens 70-200 mm

 

 

Nikkor AF-S 70-200mm F2.8 G IF-ED VR II Nano 

Professioneel teleobjectief met een groot diafragma, vibratiereductiesysteem en Nano Crystal Coat. Het objectief produceert een fantastische scherpte van de randen tot de hoeken, met een snelle, stille autofocus die in vrijwel alle lichtomstandigheden uitzonderlijk scherpe beelden biedt. De weerbestendig afgedichte magnesium camerabody voorziet ook in de moeilijkste omstandigheden in de behoeften van professionele fotografen.

de hoeken, met een snelle, stille autofocus die in vrijwel alle lichtomstandigheden uitzonderlijk scherpe beelden biedt. De weerbestendig afgedichte magnesium camerabody voorziet ook in de moeilijkste omstandigheden in de behoeften van professionele fotografen.

 

 

 

Belangrijkste eigenschappen: Zoombereik van 70-200 mm. Vibratiereductiesysteem II (VRII) voor beeldstabilisatie met een normale en een actieve stand. U kunt sluitertijden gebruiken die tot 4 stops langer zijn.Nano Crystal Coat vermindert beeldschaduwen en lensflare. 7 elementen van ED-glas beperken chromatische aberratie tot een minimum. SWM (Silent Wave Motor) voor een fluisterstille en snelle autofocus. Kortste scherpstelafstand: 0,5 m.Rubberen afdichting. Directe blokkering van handmatige scherpstelling (M/A).Afneembare zonnekap en zachte tas meegeleverd.