MIJN WERK 


Het bestaat uit verschillende projecten zoals rockabilly events, tattoobeurzen, graffitie in Belgie, karakterkoppen en portretten van mensen en nog tal van andere dingen.

COMIC CON EN FACTS


Cosplay (Japans: コスプレ, kosupure) is een vorm van performance art waarbij de deelnemers gebruikmaken van kostuums en accessoires om een bepaald personage of idee uit te beelden. In de ruimere zin van het woord verwijst cosplay naar alle gekostumeerde rollenspellen buiten het podium om, ongeacht de culturele context.

Favoriete bronnen zijn onder andere manga, anime, stripverhalen, tokusatsu, stripromans, webstrips, computerspellen en films.

Comic con


Vind plaats in de hallen achter Tour & Taxis in Brussel.

en is een evenement dat telkens duizenden cosplayers naar daar brengt.
ADRESTour & Taxis

Havenlaan 86 C

1000 Brussel

Facts


Vind plaats in de Flanders expo in Gent

Word 2 maal in het jaar georganiseerd.


ADRES
Flanders expo

Maaltekouter 1

9051 Gent


ROCKABILLY


De term "rockabilly" is een samentrekking van de muziekstijlen rock-'n-roll en hillbilly en werd

voor het eerst in de media gebruikt in een Billboard-bespreking van de Ruckus Tyler-plaat "Rock Town Rock" in 1956. Verder gaat nog het verhaal, dat eerder dan 1956 is gedateerd, dat de broers Dorsey en Johnny Burnette allebei een zoon kregen, genaamd Billy en Rocky. Door deze twee namen te combineren kwam er Rockybilly uit. Omdat deze benaming niet lekker in de mond lag, is de term aangepast naar Rockabilly.

DOEL


Op een middag verschenen uit het niks deze mooie custom en oldtimer cars om te showen voor de graffiti's die toen nog te zien waren in de spookstad Doel maar tegenwoordig is het meer een versterkte burcht en is er van de graffiti's niet veel meer te zien. Toch zijn er artiesten die de huizen in een kleurtje steken en dat brengt toch ook wat leven in het levensloze Doel.

SALT CITY ZELZATE


Een evenement dat heel veel volk trekt, dit alles gaat te samen met optreden, kramen

met retro spullen en natuurlijk mooie auto'sGaat door in sept op de markt van Zelzate

HARLEY DAVIDSONHarley-Davidson is een Amerikaanse producent van motorfietsen uit de staat Wisconsin. Het merk brak door toen tijdens de Tweede Wereldoorlog grote aantallen motorfietsen werden geleverd aan het Amerikaanse leger, onder de naam Liberator, met een 750 cc zijklepmotor.

HARLEY DAVIDSON


Evenementen die worden georganiseerd door de motorclub van AssenedeTRAMMELANT - DE HAAN


Trammelant is een Belle Epoquefeest in de typische villawijk van De Haan-centrum rond het unieke tramhuisje, met als hoogtepunten taferelen uit het leven van de eeuwwisseling rond 1900. Wie echt wil genieten van de Belle-Epoquesfeer brengt zijn dag door in de unieke Trammelant-ambiance van De Haan!

TRAMMELANT 

Vind plaats in de zomermaanden aan de kust meer bepaalt in De Haan waar duizenden mensen naartoe. Met beelden uit het leven gegrepen heeft Trammelant aandacht voor het dagelijkse leven van de bourgeoisie en de dorpeling uit de Belle époque, dit alles overgoten met een vleugje muziek uit de tijd van toen.TATTOO EVENEMENT TOUR & TAXIS 


Dit is 1 van de grootste evenementen in 

Belgie waar tattooeerders van over gans de wereld naartoe komen.

Het vind plaats in tour & taxis in Brussel in de maand november. Is een totaalplaatje waar modeshows zijn, graffitie spuiters, modelen, oldtimers, optredens, natuurlijk tatooeerders kortom te veel om op te noemen zeker de moeite om eens naar toe te gaan


Tour & Taxis

Havenlaan 86 C

1000 Brussel

TATTOO EVENEMENTEN


Een tatoeage (ook: tatoeëring en tegenwoordig wordt ook het Engelse tattoo veel gehoord) is een permanente versiering van het lichaam, meestal met onder de opperhuid aangebrachte inkt. Ook tatoeage met littekens komt voor.

De term tatoeage komt waarschijnlijk van het Tahitiaanse woord tatu of tattau, dat streep, vlek of markering betekent.

Tatoeages worden aangebracht door een van inkt voorziene tatoeage-naald door de lederhuid te prikken. Een tatoeëerder gebruikt hiervoor over het algemeen een tatoeëermachine met speciale tatoeëerinkt. Bij het aanbrengen van een tatoeage moeten voldoende hygiënische maatregelen genomen worden, zoals het gebruik van steriele materialen. De huid wordt doorprikt door middel van een of meerdere naalden die meer dan 100 keer per seconde op en neer gaan en zo de tekening onder de huid zetten. Men geeft vaak aan dat het laten aanbrengen van een tatoeage erg pijnlijk is. In werkelijkheid kan het best meevallen, al kan de pijn erger worden naargelang waar op het lichaam de tatoeage gezet wordt.

WINGS AND WHEELSDe grootste militariabeurs van Vlaanderen, militaire oldtimers, militaire re-enactors, overflights warbirds, oldtimer drive-in, enz enz 


WINGS AND WHEELS


Voor de mensen die militaria mooi vinden is dit een must, maar ook eveneens als je er een dagje op uit wil is dit een leuke plek. Wings and wheels gaat door op het vliegveld van Ursel en is mega groot GRAFFITI


Graffiti is een verzamelnaam voor afbeeldingen of teksten die op straat of op een andere min of meer openbare plaats met verf, verfstift (paintmarker) zijn aangebracht.

Het woord graffiti is een Italiaans woord dat als 'graf-fi-ti' wordt uitgesproken (de klemtoon dus op de tweede lettergreep). Hoewel het verschijnsel uit Amerika is overgewaaid, waar het woord eveneens met de klemtoon op de tweede lettergreep wordt uitgesproken, wordt het in Nederland soms uitgesproken als 'graf-fi-ti', hetgeen dan bijna klinkt als gravity (zwaartekracht). Dit is onjuist en wordt in de wereld van de graffiti niet gewaardeerd.[bron?] In Vlaanderen wordt het vaker uitgesproken als 'gra-fi-ti'.


GRAFFITI


De mensen die dit doen vind ik echt kunstenaars, wat die allemaal uit hun spuitbus halen is ongelofelijk ...
URBEXUrban exploring, afgekort urbex of UE, is het bezoeken, fotograferen en documenteren van infrastructuur gemaakt door de mens, meestal verlaten gebouwen of niet openbaar toegankelijke locaties. De term werd omstreeks 1990 bedacht door de Canadese explorer Jeff Chapman, ook gekend als Ninjalicious, die met het tijdschrift Infiltration en de website infiltration.org gestart was. In 2005 publiceerde Chapmann het boek Access All Areas: a user's guide to the art of urban exploration

De term urban exploring is Engels en betekent letterlijk verkennen van het urbane (=stedelijke) steden of gebouwen, maar het kan zich net zo goed op het platteland afspelen.

Urban exploring wordt beoefend door urban explorers.

URBEX


Het betreden van verlaten gebouwen is de meest voorkomende vorm van urban exploring. Meestal gaat het daarbij om verlaten oude fabriekspanden, maar vaak ook voormalige ziekenhuizen, scholen, kantoorgebouwen of gestichten. Kastelen en kerken zijn ook zeer geliefd. Vaak zijn deze gebouwen zwaar aangetast door de tand des tijds en bespoten met graffiti. Verlaten gebouwen worden vooral vanwege hun architectuur, zoals bijvoorbeeld kastelen en kerken, of uit historische interesse bezocht.